Veli Akademileri Projesi ile bu sene de, bilgilenmeye, gelişmeye devam ediyoruz.

Sayın Velimiz;

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Veli Akademileri Projesi" planlanmaktadır.

İstanbul Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İstanbul'daki resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Okulumuzda, Veli Akademi Eğitimleri kapsamında alanında uzman kişiler tarafından yıl boyunca seminerler düzenlenecek ve tüm eğitimlere katılan velilerimize katılım sertifikası verilecektir.

Eğer siz de aşağıdaki seminerlere düzenli olarak katılmayı istiyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurup, öğrenciniz aracılığıyla rehberlik servisine ulaştırabilirsiniz.

Eğitim Konuları

Eğitimin Yapılacağı Ay

Eğitim Yeri

Okul Veli İşbirliği, Okul Kuralları, Devamsızlıkların Önlenmesi