Veli Akademileri Projesinin ilk eğitimini gerçekleştirdik. (30/10/2019)

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Veli Akademileri Projesi" planlanmaktadır.

İstanbul Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İstanbul'daki resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Veli akademileri Projesinin ilk eğitimi, Okul Müdürümüz Niyazi Yaşar tarafından verildi. Okul Aile İşbirliği, Okul Kuralları ve Devamsızlıkların Önlenmesi konusunda Velilerimizle fikir alışverişinde bulunduk.

11-11-201911-11-2019

Okul Psikolojik Danışmanı & Rehber Öğretmen Esin KAYA