Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Alibeyköy Mahallesi Namık Kemal Cd. No 5256 EYÜPSULTAN / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
08,00 - 18,00
Merkezi sistem doğalgaz kalorifer
Ulaşım
Merkezi bir bölgede olduğu için okulumuzun yakınından her yere otobüs, dolmuş bulmak mümkündür. Eminönü´ye gitmek için 99, Aksaray-Yenikapı için 39 ve 39D, Mecidiyeköy-Şişli için 49, 49A, 49B, 49Y, Taksim için 36 T ve 37T otobüslerine binilebilir.
Servisimiz vardır
Alibeyköy merkezde Namık Kemal caddesinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz merkezi bir bölgede yer almaktadır. Bütün yolların kesişme noktası olan Alibeyköy merkezde bulunmaktadır. Eyüp ilçesine uzaklığı 5 km, Eminönü´ne 12km, Mecidiyeköy´e 9 km uzaklıktadır.